Mitä syntymäpäivälahjaksi naiselle

Jokainen nainen ansaitsee syntymäpäivänään edes yhden täydellisen lahjan, tuli se sitten puolisolta, ystävältä, tai rakkaalta sisarukselta. Syntymäpäivänään nainen saa herkutella ja nauttia, rentoutua ja kokeilla uusia asioita. Syntymäpäivälahjavaihtoehtojakin on niin paljon, ettei naisen yllättäminen ole ongelma.

Perinteisiä syntymäpäivälahjoja naiselle ovat kauneushoidot ja hieronnat, mutta yksittäisen hoidon sijaan nainen voi kaivata kokonaisvaltaista hölläilyä Saimaan rannalla. Hemmottelupäivä päivänsankarille on Anttolanhovin täydellinen syntymäpäivälahja, joka sopii jokaiselle naiselle iästä ja mieltymyksistä riippumatta. Luonnon ympäröimänä mieli lepää ja stressi katoaa, etenkin jos kaiken kauneuden keskellä voi nauttia lämminkivihieronnasta ja ihanasta kasvohoidosta, helliä makunystyröitä herkullisella ruualla ja laadukkaalla viinillä. Hemmottelupäivä on huomaavainen syntymäpäivälahja rakastetulle, omalle äidille, tai parhaalle ystävälle.

Kauneuden- ja ihonhoitoon liittyvän syntymäpäivälahjan voi antaa naiselle, joka huolehtii ulkonäöstään tai jolla ei arjen kiireissä ole aikaa keskittyä itseensä niin paljon kuin haluaisi. Kauneuslahjana voi antaa lahjakortin kosmetologille tai kauneushoitolaan. Ammattitaitoiset kosmetologit loihtivat upeat rakennekynnet, päivämeikin, tai vaikka näyttävän ripsien pidennyksen. ElämysLahjojen kautta löytyy useita kauneushoitoloita, jotka tuottavat monipuolisia kosmetologin palveluita ympäri Suomea.

Energiselle ja kokeilunhaluiselle naiselle voi antaa syntymäpäivälahjaksi Nousuvarjoilu-elämyksen Saimaan aalloilla. Vinssiveneen hinaamana Nousuvarjolla noustaan yli 100 metrin korkeuteen ihailemaan ympärille avautuvaa upeaa maisemaa, ja mikä parasta, tämä elämys ei vaadi koulutusta tai erikoisvarusteita. Mahtava syntymäpäivälahja seikkailunhaluiselle naiselle!

Jos syntymäpäivälahjan valinta ei millään ota edistyäkseen, voi tehtävää helpottaa antamalla syntymäpäivälahjaksi ElämysLahjojen 25 elämystä naiselle –lahjakortin. Lahjakortin 25 elämyksestä syntymäpäiväsankari voi itse valita juuri sen lahjan, josta eniten pitää, eivätkä vaihtoehdot ainakaan kesken lopu. Mukana hemmottelu- ja kauneushoitojen lisäksi luovia ja vauhdikkaita lahjoja, kuten Bodyboardingia, ratsastusta, ja lasinpuhalliusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s