Mitä syntymäpäivälahjaksi 60-vuotiaalle naiselle tai miehelle?

lahja 60-vuotiaalle

Kuusi vuosikymmentä elämää on todellinen virstanpylväs! Kuusikymppisellä on jo todennäköisesti kaikkea mitä hän tarvitsee. Tasavuosia täyttävälle on kuitenkin tapana hankkia lahjaksi jotain erityistä. Tässä tullaakin vaikean kysymyksen äärelle, mitä lahjaksi 60-vuotiaalle?

Valitsemasi 60-vuotislahjan tulisi ilahduttaa päivänsankaria ja saada hänen suupielensä kääntymään hymyyn. Listasin tähän artikkeliin yhteensä kuusi aineetonta 60-vuotislahjaideaa naisille ja miehille. Syntymäpäivälahjavinkkien joukosta löytyy niin hemmottelua kuin alkoholielämyksiä. Tässä tulee kuusi lahjaideaa 60-vuotiaalle:

60-vuotislahja naiselle

Timanttikoru sopii erinomaisesti 60-vuotislahjaksi naiselle, sillä ovathan timantit naisten parhaita ystäviä. Mutta ehkä tällä kertaa muistetaan kuusikymppistä naista jollakin aineettomalla syntymäpäivälahjalla.

Kylpyläloma

Kylpylässä keho ja mieli nuorentuu kuin itsestään! Tuore kuusikymppinen pääsee nautiskelemaan kylpylän poreista yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa. Rentouttavaan kylpylävierailuun voi helposti yhdistää erilaisia kauneushoitoja ja illallisia, joista nauttia loman aikana. Erilaisia vaihtoehtoja löytyy niin täällä kotimaassa kuin lyhyen laivamatkan päässä Virossa.

Suosittuja kylpylälomapaketteja:

Kuumakivihieronta

Tämä rentouttava hieronta noudattaa perinteisen hieronnan kaavaa, mutta erityisen lämpimällä tavalla. Erikoisuutta kuumakivihierontaan tuovat lämmitetyt iholle aseteltavat kivet. Mainio valinta hemmottelua ja rentoutusta kaipaavalle 60-vuotiaalle.

Opastus gin & tonicin maailmaan

Mikä olisikaan 60-vuotissyntymäpäivä ilman GT:tä? Jos päivänsankari pitää tästä herkullisesta juomasta, gin & tonic -kurssi on upea syntymäpäivälahjaidea. Elämyksen aikana päivänsankari pääsee oppimaan lisää tästä legendaarisesta juomasta ja nautiskelemaan lempijuomaansa kuudella eri ginillä ja tonicilla.

60-vuotislahja miehelle

Sinun ei tarvitse kamppailla kauaa yrittäessäsi löytää huippuluokkaista lahjaa miehelle, joka täyttää 60 vuotta. Näistä lahjoista kuusikymppinen mies innostuu taatusti ja astetta nuorekkaampi veri virtaa hänen suonissaan!

Panimovierailu ja neljän oluen tasting

Kippis kuudellekympille! Panimovierailulla päivänsankari pääsee kurkistamaan pienpanimon tuotantotilojen puolelle, tutustumaan oluen valmistusvaiheisiin ja tietysti myös maistelemaan tuoreita artesaanituotoksia pieneen panimobaariin. Soveltuu jokaiselle mallasjuoman ystävälle.

Esittelykurssi kevytlentokoneella

Kaksipaikkainen ultrakevyt lentokone nousee taivaalle 30 minuutin ajaksi kyydissään tuore kuusikymppinen, ja mikä parasta: päivänsankari pääsee itse ohjaamaan konetta yläilmoissa. Elämystä järjestetään ympäri vuoden.

Ferrari-ajopaketti Alastarolla

Punainen paholainen saapuu taas tänä kesänä Alastaron moottoriradalle. Ferrarista löytyy kunnolla tehoja ja vääntöä: huippunopeus 315 km/h, 483 hevosvoimaa ja kiihtyvyys nollasta sataan kilometriin 3,6 sekunnissa. Erinomainen valinta pyöreitä täyttävälle!

Kirjoittaja: Essi

Kaipaatko lisää lahjaideoita 60-vuotiaalle miehelle? Lue myös 15 lahjaideaa 60-vuotiaalle miehelle.

Yksi vastaus artikkeliiin “Mitä syntymäpäivälahjaksi 60-vuotiaalle naiselle tai miehelle?

Jätä kommentti