30-vuotislahjat, joita päivänsankari todella rakastaa ja käyttää

mitä 30-vuotislahjaksi

30-vuotissyntymäpäivä on iso juttu! Elämä parikymppisenä loppuu ja uusi vuosikymmen alkaa. Päivänsankari on luultavasti saavuttanut jo paljon 20-vuotiaana ja on valmis ottamaan maailman haltuun 30-vuotiaana. Mutta ennen sitä pyöreiden täyttämistä on juhlittava todella isosti ja upeilla 30-vuotislahjoilla.

30-vuotissyntymäpäivää voi juhlia monella eri tavalla, mutta jos haluat tehdä siitä todella erityisen päivänsankarille, sinun on löydettävä hänelle oikea lahja. Paras tapa tehdä se on miettiä, mitä henkilö, jolle olet ostamassa lahjaa, rakastaa, ja käyttää sitä ohjeena. Tätä silmällä pitäen tässä on muutamia hienoja 30-vuotislahjoja, joita päivänsankari varmasti rakastaa ja käyttää:

1. Kello

Kiva kello on klassinen lahja mihin tahansa tilaisuuteen, mutta se sopii erityisen hyvin 30-vuotissyntymäpäivälahjaksi. Se on käytännöllinen lahja, jota hän voi käyttää joka päivä, ja se on jotain, joka kestää häntä vuosia. Lisäksi se on muistutus siitä, miten aika rientää!

2. Matka johonkin uuteen paikkaan

Jos hän on halunnut matkustaa johonkin kohteesen, missä hän ei ole ennen käynyt, hänen 30-vuotissyntymäpäivänsä on täydellinen hetki toteuttaa se. Olipa kyseessä sitten viikonloppumatka, kylpyläloma tai pidempi loma, hän rakastaa tutustua uuteen paikkaan sinun kanssasi.

3. Päivänsankarin harrastusvälineiden päivittäminen

Jos kolmekymppinen rakastaa jotakin (kuten vaikkapa tietokonepelejä, ompelua tai hiihtämistä), harkitse harrastusvälineiden päivittämistä hänen 30-vuotissyntymäpäivänään. Hän arvostaa elettä ja nauttii uuden ”lelunsa” käytöstä entistä enemmän, oli se sitten uusi pelituoli, ompelukone tai sukset.

4. Ilta kaupungilla

Vie tuore 30-vuotias hänen syntymäpäivänsä kunniaksi ulos viettämään hauska ilta: illallinen, drinkit, konsertti, teatteriesitys, leffailta, illalliselämys, kunnon bileet tai mitä ikinä hän haluaa! Siitä tulee ilta, jota hän ei hevillä unohda ja jota voitte molemmat muistella lämmöllä tulevaisuudessa.

5. Tilaa hänen suosikkilehtensä

Tämä on loistava lahja kolmekymppiselle, joka rakastaa pysyä ajan tasalla ajankohtaisista tapahtumista tai joka lukee mielellään kiinnostuksen kohteistaan (kuten autoista tai urheilusta). Se on myös mukava tapa osoittaa hänelle, että kiinnität huomiota siihen, mikä häntä kiinnostaa.

6 . Räätälöidyt golftarvikkeet

Jos tuore kolmekymppinen harrastaa golfia, hanki hänelle joukko golftarvikkeita, jotka on personoitu nimellä, nimikirjaimilla tai viestillä. Hän ajattelee sinua joka kerta kun hän suuntaa viheriölle. Selvitä koko, mieltymykset ja toiveet etukäteen, jotta ne sopivat tuoreelle kolmekymppiselle.

7. Uudet grillausvälineet

Kesä on parasta aikaa grillaukselle! Joten jos kolmekymppinen juhlii syntymäpäiväänsä kesän kynnyksellä, hanki hänelle Weber-grilli sekä kaikki tarvittavat grillaustarvikkeet ja lisäosat, kuten pihdit, vartaat, lasta ja pizzakivi.

8. Ajoelämys superautolla

Tuore kolmekymppinen pääsee joko itse hyppäämään maailmankuulun superauton ratin taakse tai istumaan huippukuskin kyytiin pelkääjän paikalle, riippuen siitä minkälaisen elämyksen päivänsankarille valitset. Valitsetko Ferrarin, Lamborghinin, KTM:n vai Formulan?

Kaipaatko lisää 30-vuotislahjaideoita miehelle? Lue myös Lahja 30-vuotiaalle miehelle [lahjaideoita, jotka saavat hänet hymyilemään].

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s