30-vuotissyntymäpäivälahja henkilölle, jolla on kaikkea

mitä lahjaksi kolmekymppiselle

Mitä lahjaksi 30-vuotiaalle? Siinäpä vasta hankala kysymys. 30-vuotislahjan löytäminen henkilölle, jolla on kaikkea, voi olla vaikea tehtävä.

Tuoreella kolmekymppisellä saattaa olla jo monia asioita ja voi olla vaikeaa keksiä jotain uutta ja erilaista lahjaksi hänelle. On kuitenkin olemassa hienoja ideoita niille, jotka ovat jumissa 30-vuotislahjan hankinnassa. Tässä on kymmenen loistavaa ideaa 30-vuotislahjaksi henkilölle, jolla on kaikkea:

1. Henkilökohtainen lahja

Tämä voi olla esimerkiksi muki, jossa on heidän nimensä ja erityinen viesti, tai vaikkapa koru, jossa on voimakivi tai kaiverrettu hänen syntymäpäivänsä. Valitse jotain sellaista, joka on hänelle ainutlaatuista ja osoittaa, että olet ajatellut hänen lahjaansa.

2. Elämyslahja

Tämä voi olla esimerkiksi lahjakortti kylpylään tai hemmotteluhoitoon tai vaikkapa mieleenpainuva extreme-elämys. Sellainen elämys, josta tuore kolmekymppinen voi nauttia ja jonka hän muistaa vielä vuosienkin päästä, on aina hyvä valinta. Avoimella elämyslahjakortilla tuore kolmekymppinen voi itse valita mieluisimman elämyksen.

3. Tilauslaatikko

Tämä on loistava vaihtoehto jollekin, joka rakastaa yllätyksiä. Voit tilata hänelle esimerkiksi kuukausittaisen laatikon, joka on täynnä herkkuja tai valita erityisesti hänen mielenkiinnonkohteisiinsa räätälöidyn laatikon. Katso esimerkiksi BrändiBoxi, Lihalaatikko, Teeleidin kuukauden teeyllätys ja erilaiset kauneusboksit.

4. Lahjakortti päivänsankarin suosikkikauppaan tai -ravintolaan

Tätä lahjaa arvostetaan aina ja se antaa päivänsankarille vapauden valita, mitä hän haluaa tai tarvitsee.

5. Lahjoitus hyväntekeväisyysjärjestölle

Tämä on huomaavainen tapa osoittaa, että välität asioista, joita päivänsankari pitää tärkeinä, ja se on myös loistava tapa tehdä hyvää sinulle tärkeän ihmisen syntymäpäivän kunniaksi. Tsekkaa esimerkiksi WWF, Syöpäsäätiö ja Suomen luonnonsuojeluliitto.

6. Räätälöity kakku

Jos synttärisankari rakastaa yllätyksiä, tämä on täydellinen 30-vuotislahja, sillä tämä kakku tehty nimenomaan päivänsankaria varten. Jos päädyt perinteisen vaihtoehtoon eli täytekakkuun, muista valita siihen niitä makuja, täytteitä ja koristeita, joita lahjan saaja rakastaa.

Ehkäpä haluaisit koota hieman erikoisemman kakun? Tiedäthän baby shower lahjana annettavat vaippakakut? Voit koota mistä tahansa asiasta samantyylisen kakun! Miten olisi esimerkiksi kalja- tai limutölkeistä koottu kakku?

7. Kori päivänsankarin lempiasioista

Tämä kori voisi sisältää esimerkiksi herkkuruokaa, viiniä, kylpytuotteita, kirjoja jne. Lahjakori on hyvä tapa hemmotella päivänsankaria hänen syntymäpäivänään ja muistuttaa häntä siitä, että tunnet hänet läpikotaisin.

8. Viikonloppuloma

Jos todella haluat hemmotella 30-vuotiasta läheistäsi, niin suunnittele hänelle viikonloppuloma hotellissa, kylpylässä, lasi-iglussa tai vuokramökillä. Tuore kolmekymppinen pääsee rentoutumaan ja nauttimaan olostaan.

9. Liput tapahtumaan, jonka hän on halunnut nähdä

Olipa kyseessä sitten jääkiekon MM-kisat, Broadway-näytelmä, olympialaiset tai Ed Sheeranin konsertti, tällaista lahjaa arvostaa varmasti kuka tahansa urheilun tai viihteen ystävä. Varmista, että saat tapahtumasta hyvät paikat, jotta tuore kolmekymppinen voi nauttia kokemuksesta täysin rinnoin.

10. Uusi harrastus

Kolmenkympin kynnyksellä on hyvä kokeilla jotain uutta ja aloittaa uusi harrastus! Voisiko se olla esimerkiksi keramiikkakurssi, käsiaseammunta, parisalsa, lasinpuhalluskurssi, seinäkiipeily, kitaran soitto tai laskuvarjohyppykurssi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s